Oldal 1 / 1
Presszó Kávé, tea kapható
Elküldve: 2010.03.28. - 12:15 (#5)
Idézés: buci - Dátum: 2010.03.22. - 09:24
Ez az oldal régebben tök jó volt, de most.... Mi ez a sok fórum?
Már nem lehet zenét letölteni?
Már nem lehet zenét letölteni?
Sziasztok!!!
Ez igaz!!!
Nagyon jóóóó volt az előző oldal!!!
Több teljes CD anyagot is csak onnan tudtam letöltetni!!!!
Könnyű volt a letöltés, meg minden, de itt most csak fórumok vannak melyekből e fele üres...(karaoke, ...)!!!
Krdem én mi ez most?????? ????
MÉRT KELL AZON VÁLTOZTATNi AMi JÓ????
Elküldve: 2010.05.21. - 10:32 (#9)
Elküldve: 2010.07.15. - 11:56 (#12)
Sziasztok!
Nem tudom ez az oldal volt-e vagy hasonló, de találkoztam már ilyen fórummal, ahová lettek feltöltve linkek, különböző dolgokat le lehetett tölteni. Fantasztikus volt, sajnálatos módon megszüntették, pedig rengeteg dolgot töltöttem volna le. Örömmel látom, hogy nyílt egy hasonló oldal, igyekszem majd feltöltéseket tenni, filmről, zenéről. A kérdésem annyi lenne, hogy később esetleg lesz-e lehetőség könyvek fel illetve letöltésére, mert az is nagyon jó lenne. Pár dolgot fel tudnék tölteni. Valamint az, hogy problémát jelentene-e mondjuk rapidshare-es feltöltés. A válaszokat előre köszönöm:)
Minden jót!
Fist89
Nem tudom ez az oldal volt-e vagy hasonló, de találkoztam már ilyen fórummal, ahová lettek feltöltve linkek, különböző dolgokat le lehetett tölteni. Fantasztikus volt, sajnálatos módon megszüntették, pedig rengeteg dolgot töltöttem volna le. Örömmel látom, hogy nyílt egy hasonló oldal, igyekszem majd feltöltéseket tenni, filmről, zenéről. A kérdésem annyi lenne, hogy később esetleg lesz-e lehetőség könyvek fel illetve letöltésére, mert az is nagyon jó lenne. Pár dolgot fel tudnék tölteni. Valamint az, hogy problémát jelentene-e mondjuk rapidshare-es feltöltés. A válaszokat előre köszönöm:)
Minden jót!
Fist89
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó

Új válasz

MultiIdézés

RSS Feed